Εταιρία

Η ιστορία

Το χρονικό έναρξης των δραστηριοτήτων της εταιρίας ΛΑΓΑΡΑΣ ξεκινά στα Τρίκαλα το 1995. Εκείνη την εποχή ήμασταν μια μικρή, επιχείρηση παραγωγής ξύλινων κουφωμάτων και εσωτερικών πορτών. Αργότερα προσθέσαμε στην γκάμα των προϊόντων που παράγαμε, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, εξώπορτες και παράθυρα!


Σήμερα

Αυτό που έχει παραμείνει σταθερό κατά τη διάρκεια των ετών είναι το πάθος μας για την παραγωγή επίπλων και κουφωμάτων άριστης και άψογης ποιότητας, ο εξαιρετικός σχεδιασμός, η τεχνογνωσία και η δεξιοτεχνία αλλά και μακροχρόνια αντοχή τους που προσδίδει υπερβάλλουσα αξία σε κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Σήμερα παράγουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όλα κατασκευασμένα στο δικό μας χώρο παραγωγής και με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος μας ανήκει ολοκληρωτικά και φυσικά από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες.


Η παραγωγή

Τα προϊόντα που παράγουμε είναι όλα κατά παραγγελία και στα μέτρα που επιθυμεί ο πελάτης μας  αλλά και με την αισθητική που επιλέγει ο ίδιος, πάντα με την δική μας  υποστήριξη και διακριτική ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις των υλικών, των χρωμάτων, της χρηστικότητας και χρησιμότητας αλλά και των εφαρμογών τους.


Η ποιότητα και οι τιμές μας

Η επαγγελματική μας προσέγγιση και οργάνωση μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, παρέχοντας λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα την αισθητική, την αντοχή και τον οικονομικό προγραμματισμό, κάθε πελάτη μας.


Η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ο λόγος που καθιερωθήκαμε και αποκτήσαμε αναγνωρισιμότητα και καλή φήμη είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των συμφωνιών μας, η έγκαιρη και αλάνθαστη παράδοση των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης μας και η άψογη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του με φιλική και συνεχή υποστήριξη καθώς και η επίλυση κάθε θέματος που τον απασχολεί!

Έπιπλα & Κουφώματα στα μέτρα σας

Μέτρηση και Σχεδιασμός από ειδικούς στον σχεδιασμό επίπλων

Προσεκτική, χωρίς ζημιές τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας

προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές